Urmareste comanda Cargus

alert('Sunt incarcat');

 Livrarea produselor catre dumneavoastra se face prin curierat rapid. Pentru a ne asigura ca procesul de livrare se face in bune conditii si la termenele specificate, am incheiat contracte cu cei mai buni furnizori de servicii de curierat rapid, si anume Urgent Cargus.

        Costul unei expeditii de 1kg este 15 lei cu Urgent Cargus, pentru localitatile din zonele fara kilometri suplimentari. Pentru coletele mai grele se plateste 1 leu pentru fiecare kg in plus, iar pentru cele ce se vor livra in zone cu kilometri suplimentari se mai adauga 5 lei/expeditie.

        Termenul de livrare de regula este de 24 -48 ore sau 1-2 zile lucratoare.

        Toate comenzile efectuate pe www.decogarden.ro   se confirma telefonic inainte de expediere.

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare din Romania, puteti sa returnati produsele cumparate de pe site-ul nostru in termen de 14 zile de la livrare. Legislatia se aplica doar persoanelor fizice si acestea au dreptul returneze fara invocarea vreunui motiv.

            Potrivit O.U.G 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Rifster Steel S.R.L. Romania ca doreste sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

             Returul produselor se accepta sub urmatoarele conditii:

Returnarea trebuie sa se faca in maxim 14 zile de la primirea coletului.

Produsele trebuie sa fie in ambalajul original si sa nu prezinte semne de uzura.

Produsele trebuie sa aibe toate etichete atasate si documentele insotitoare.

Costurile de transport dus-intors vor fi suportate de client.

            In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte telefonic sau prin e-mail la adresa contact@decogarden.ro  pentru a stabili detalile de returnare.

             Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului. Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 7 zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza intr-un cont bancar.